Aluminium

De Aluminium collectie biedt een keuze uit maar liefst 150 eigentijdse kleuren, waaronder natuurlijke tinten, eigentijds zilver en chique stijlvolle tinten in grijs en zwart. Bovendien is de lamel ook leverbaar in diverse wittinten, aluminium kleuren en trendy kleuren, zoals: lime & Ferrari rood. De lamellen kunnen geleverd worden met de volgende eigentijdse finishes: mat,geborsteld, hamerslag, geperforeerd en met subtiel glittertje. De Aluminium Verticale Jaloezieën worden naar keuze geleverd op 50, 70 of 89 mm lamelbreedte.

Brandvertragend

Naast alle aluminium lamellen zijn de meeste kunststof lamellen uit de Cedeko collectie standaard brandvertragend. Ook in de Textiel collectie is een ruime selectie brandvertragende lamellen opgenomen.

Speciale Toepassingen

Erkers

Cedeko Verticale jaloezieën zijn perfect toepasbaar in erkers. Lamelrailsen  kunnen zo op elkaar worden aangesloten, dat de lamellen in de hoeken overlappen. Zo ontstaat er een perfecte afsluiting, zonder hinderlijke lichtkieren.

Schuine ramen

Dankzij een ingenieus systeem kan de Cedeko Verticale Jaloezie ook perfect worden toegepast op schuine ramen (schuine bovenkant). De lamellen worden met een ingenieur computersysteem exact berekend, waardoor een optimale afsluiting ontstaat.

Gebogen ramen

Het railsysteem van Cedeko Verticale Jaloezieën kan ook gebogen geleverd worden. Hierdoor is een verticale Jaloezie toepasbaar in ramen met gebogen vormen. Ook is het mogelijk om met dit systeem een erker of uitbouw te voorzien van een verticale jaloezie uit één geheel.

Laat u thuis kosteloos adviseren en inspireren.

Door woningstoffeerderij P.Steeghs