Horizontale Jaloezieën

 

De collectie

De totale collectie biedt een keuze uit maar liefst 400 eigentijdse kleuren, waaronder natuurlijke tinten,eigentijds zilver en chique stijlvolle tinten in grijs en zwart. Bovendien is de lamel ook leverbaar in diverse wittinten, aluminium kleuren en trendy kleuren, zoals: lime & Ferrari rood.

De lamellen kunnen geleverd worden met de volgende eigentijdse finishes: mat,geborsteld, hamerslag, geperforeerd en met subtiel glittertje.

Cedeko Standaard Jaloezieën

Cedeko Horizontale Jaloezieën worden geleverd in de lamelbreedtes 16 en 25 mm. Bovenbak, onderlat, ladderkoord en bedieningskoord worden geleverd in een bijpassende kleur. Cedeko Horizontale Jaloezieën worden op maat gemaakt, zodat er een perfecte afsluiting ontstaat.

Tevens zijn Cedeko Horizontale Jaloezieën eenvoudig te monteren, zodanig dat er een zeer geringe speelruimte is tussen het plafond en de jaloezie.

Cedeko Prestige® Jaloezieën

Prestige® Jaloezie 16 & 25 mm

Cedeko 16 & 25 mm Prestige® Jaloezieën worden voorzien van een esthetisch vormgegeven geanodiseerde aluminium bovenbak met daarin aan de voorzijde een strip in exact dezelfde kleur/dessin als de gekozen lamel. Hierdoor heeft de bovenbak exact dezelfde kleur/ dessin als de gekozen lamel. Bovendien worden alle componenten, ladderkoord, bedieningskoord en onderlat kleurgecoördineerd uitgevoerd. Onderlat, ladderkoord en bedieningskoord worden geleverd in een bijpassende kleur. De toegepaste aluminium bovenbak is zeer stabiel vormgegeven wat voordelen geeft bij de montage. Door de in de bovenbak geïntegreerde afwerklip is de lichtkier aan de bovenzijde tot een minimum beperkt. Het kantelmechanisme wordt bij de Prestige® Jaloezie voorzien van een slipkoppeling, waardoor deze perfect te sluiten is. De bedieningsstang en -koord worden voorzien van luxe afwerkknoppen, wat extra cachet geeft aan de Prestige® Jaloezie.

Bovendien is de Cedeko Prestige® Jaloezie standaard uitgevoerd als badkamerkwaliteit.

Cedeko XL

Jaloezieën Aluminium 25, 35 & 50 mm

Cedeko XL jaloezieën worden geleverd in de volgende lamelbreedtes: 25, 35 & 50 mm. Deze jaloezie wordt standaard geleverd met een aan de onderzijde afgeronde bovenbak van 40 x 40 mm. Dit geeft de jaloezie extra uitstraling. De XL jaloezie wordt geleverd met koordbediening voor zowel optrekken als tuimelen. Koorden worden kleurgecoördineerd uitgevoerd. Componenten worden uitgevoerd in bijpassende kleur. Door het stevige bovenprofiel kan een XL jaloezie gemaakt worden tot een breedte van 400 cm. Bovendien kunnen de Cedeko XL Jaloezieën geleverd worden met ladderband ipv ladderkoord.

Antica Jaloezieën Aluminium 35 & 50 mm

Cedeko XL Antica Jaloezieën worden geleverd met een houten Antica bovenbak & onderlat en aluminium lamellen. De jaloezie wordt bediend d.m.v. een opengewerkte bediening. Antica jaloezieën worden standaard geleverd met ladderband. De bedieningskoorden zijn kleurgecoördineerd en voorzien van houten koordknopjes in de kleur van de bovenbak. Cedeko XL Antica jaloezieën worden geleverd met 35 of 50mm aluminium lamellen. Voor de Antica bovenbak en onderlat kan gekozen worden uit de volgende kleuren:

 • AB01 Wit Houten
 • AB02 Zwart Houten
 • AB03 Eiken
 • AB04 Noten

Jaloezieën & XL Antica Jaloezieën PVC 50 mm

Cedeko XL jaloezieën PVC worden geleverd met 50 mm kunststof lamellen. Deze jaloezie wordt standaard geleverd met een metalen aan de onderzijde afgeronde bovenbak van 40 x 40 mm. Dit geeft de jaloezie extra uitstraling.

De XL jaloezie PVC wordt geleverd met een transparante tuimelstang en kleurgecoördineerde koorden. Componenten worden uitgevoerd in bijpassende kleur. Cedeko XL Jaloezieën worden geleverd met ladderband ipv ladderkoord. Tegen meerprijs kan deze jaloezie worden geleverd met Antica boven- en onderbak. In de vorige paragraaf staat een beschrijving van dit systeem.

Cedeko XXL

Antica Jaloezieën Aluminium 70 mm

Cedeko XXL Antica Jaloezieën 70 mm worden geleverd met een houten Antica bovenbak & onderlat en aluminium lamellen. De jaloezie wordt bediend d.m.v. een opengewerkte bediening. Antica jaloezieën worden standaard geleverd met 38mm breed ladderband. De bedieningskoorden zijn kleurgecoördineerd en voorzien van design houten koordknopjes in de kleur van de bovenbak. Cedeko XXL Antica jaloezieën worden geleverd met 70mm aluminium lamellen.

Voor de Antica bovenbak en onderlat kan gekozen worden uit de volgende kleuren:

 • AB01 Wit Houten
 • AB02 Zwart Houten
 • AB03 Eiken
 • AB04 Noten
 • AB05 Maple
 • AB06 Kersen
 • AB07 Grijs Houten

Overigen

Mono Bediening met Draaistang voor XL Jaloezieën

Cedeko XL Jaloezieën kunnen optioneel geleverd worden met een draaistang bediening. Met deze draaistang kunt u zowel het tuimelen van de lamellen regelen, als ook het optrekken en neerlaten van de jaloezie. Draaistangbediening is niet mogelijk i.c.m. een Antica bovenbak of ladderband.

 

Jaloezie met Zijgeleiding

Voor dakramen levert Cedeko tegen meerprijs een 25 of 35 mm jaloezie met zijgeleiding. Tot een breedte van 80 cm wordt de jaloezie voorzien van 2 spandraden. Boven deze breedte wordt de jaloezie voorzien van 3 spandraden (ook in het midden van de jaloezie), om doorhangen te voorkomen. Een XL jaloezie kan niet worden voorzien van 3 spandraden. De zijgeleiding wordt gemonteerd d.m.v. zijgeleidingssteunen voor “in de dag” of voor “op de dag” montage Maximale hellingshoek: 45° graden

Maximale maat schuine uitvoering: 120 x 120 cm (eventueel kan rechte uitvoering groter geleverd worden).

Fixeersteunen

Voor montage op een deur kan men gebruik maken van de zogenaamde fixeerbeugels of deurclips. Dit zijn beugels waarin de loshangende onderlat geklemd kan worden.

Deurclips worden uitsluitend geleverd in 16 en 25 mm lamelbreedte tegen meerprijs.

Meerdere Jaloezieën in één bovenbak

Het is mogelijk 2 jaloezieën (met lamelbreedte 16 of 25 mm) in één bovenbak te leveren. De bediening is per jaloezie apart en deze worden aan de buitenzijden van de bovenbak geplaatst. De te leveren boven¬bak kan echter in kleur afwijken van de lamel.
Doordat de bovenbak van de Prestige® en de XL jaloezie extra stevig is vormgegeven wordt daarom bij een 2-in-1 bak jaloezie één van deze uitvoeringen geadviseerd.

Meerdere Kleuren Lamellen in één Jaloezie

Cedeko Horizontale Jaloezieën kunnen tegen meerprijs eveneens besteld worden met meerdere kleuren lamellen in één jaloezie. Bij bestelling dient nauwkeurig de hoogtemaat per kleur te worden opgegeven, of het aantal lamellen per kleur. De lamelbreedte dient als basis voor de exacte verdeling van de kleuren over de jaloezie.

Jaloezie tussen twee ramen

Tegen meerprijs kan een Cedeko Horizontale Jaloezie worden uitgevoerd met bediening voor plaatsing tussen twee ramen. Voor de bediening kan gekozen worden uit een flexibele draaistang of een draaiknop.

Mono commando Bediening

Alle kwaliteiten Cedeko Horizontale Jaloezieën zijn op 16 & 25 mm tegen meerprijs leverbaar met mono commando bediening. Deze mono commando bediening wordt uitgevoerd met een ketting aan de zijkant van de jaloezie.

Mono commando Bediening Prestige® Jaloezieën

Prestige® Jaloezieën zijn op 16 & 25 mm leverbaar met een mono commando bediening. Hierdoor is de Prestige® jaloezie zeer eenvoudig en licht te bedienen. Het op- en neerlaten en het tuimelen van de Prestige® jaloezie gebeurt door een eindloze ketting. Deze mono commando bediening is leverbaar in 3 uitvoeringen: type 1 met ketting aan de voorzijde, type 2 met ketting aan de zijkant en type 3 met koord aan de voorzijde. 
Ketting en bedieningskapje worden naar keuze uitgevoerd in wit, beige of grijs.

Elektrische bediening voor tuimelen & optrekken

Tegen meerprijs kunnen Cedeko Horizontale en Prestige® jaloezieën worden voorzien van een motor voor tuimelen en optrekken. Deze motoren zijn leverbaar voor alle lamelbreedtes. Voor de besturing kan worden gekozen uit de Somfy bedieningssytemen. Deze bedieningssystemen zijn tevens te gebruiken in combinatie met andere soorten raamdecoratie van Cedeko, zoals: vouwgordijnen, plissé, houten jaloezieën en rolgordijnen. Deze systemen zijn op aanvraag leverbaar.

Bijzondere raamvormen mogelijk met Prestige® Jaloezieën

Voor ronde en schuine ramen biedt de Cedeko Prestige® Jaloezie de perfecte oplossing. Deze jaloezieën zijn leverbaar in alle uni-kleuren en dessins uit de Prestige® Collectie.

Ladderband

Cedeko XL jaloezieën kunnen optioneel op alle leverbare breedtes worden geleverd met ladderband. Het ladderband is te verkrijgen op 13 en 24 mm breedte. XL & XXL Antica Jaloezieën worden standaard geleverd met ladderband.

Badkamer kwaliteit

Voor vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers, levert Cedeko de zogenaamde badkamerkwaliteit. De badkamerkwaliteit is tegen meerprijs leverbaar in de kleuren: 43101, 43107 & 43147. Badkamerkwaliteit is uitsluitend leverbaar in de 16 en 25 mm. Prestige® jaloezieën in 16 & 25 mm worden standaard uitgevoerd met een bovenbak in badkamerkwaliteit.

Laat u thuis kosteloos adviseren en inspireren.

Door Woningstoffeerderij P.Steeghs