Houten Jaloezieën

 

Houten Jaloezieën

Exclusieve uitstraling

Houten Jaloezieën brengen een natuurlijke warme sfeer in uw interieur. Bovendien hebben houten jaloezieën een zeer exclusieve uitstraling. Houten Jaloezieën zijn leverbaar in 4 verschillende lamelbreedtes en in ca. 30 kleuren.

Houtsoort

Cedeko Houten Jaloezieën worden gemaakt van Abachi hout. Abachihout is licht van gewicht, heeft een minimale vervorming en bovendien een zeer mooie nerfstructuur. Naast ca. 30 beitskleuren, is de lamel leverbaar in wit en zwart gelakt.

Lamelbreedtes

De Cedeko Houten Jaloezieën worden geleverd in de volgende lamelbreedtes: 25, 35, 50 & 70 mm.

Systemen

Cedeko standaard systeem

Het Cedeko standaard systeem wordt uitgerust met een aluminium bovenrail. Een houten kooflijst onttrekt het profiel aan het oog. Het standaard systeem is leverbaar 4 lamelbreedtes: 25 mm, 35 mm, 50 mm en 70 mm. U kunt kiezen voor ladderkoord of ladderband. Koorden en banden zijn standaard in een bijpassende kleur uitgevoerd. Als optie kan er voor een andere kleur ladderband worden gekozen. Hiervoor zijn speciale staalkaarten toegevoegd aan de collectie. Ook alle overige accessoires zijn harmonisch op de kleur van de jaloezie afgestemd. In plaats van ladderband in bijpassende kleur kunt u kiezen voor een afwijkende kleur. Tevens heeft u bij ladderband de keuze uit een bandbreedte van 25 en 38 mm.

Bediening
Cedeko Houten Jaloezieën worden gekanteld door middel van een tuimelkoord in bijpassende kleur. Optrekken geschiedt door middel van een koord in een bijpassende kleur.

Cedeko Antica Systeem

Voor deze traditionele uitvoering wordt gebruik gemaakt van een houten bovenprofiel. Het Cedeko Antica Systeem wordt geleverd zonder een kooflijst. Het systeem is leverbaar op 3 lamelbreedtes: 35, 50 & 70 mm. Het antica systeem heeft een geheel opengewerkte bediening, wat een stijlvolle retro uitstraling geeft aan het product. Het Cedeko Antica Systeem wordt uitgevoerd met ladderband, welke standaard wordt geleverd in een bijpassende kleur. Als optie kan er voor een andere kleur ladderband worden gekozen. Hiervoor zijn speciale staalkaarten toegevoegd aan de collectie. Ook alle overige accessoires zijn harmonisch op de kleur van de jaloezie afgestemd. In plaats van ladderband in bijpassende kleur kunt u kiezen voor een afwijkende kleur. Tevens heeft u bij ladderband de keuze uit een bandbreedte van 25 en 38 mm.

Bediening
Het Cedeko Classic Systeem wordt gekanteld door middel van een tuimelkoord in bijpassende kleur. Optrekken geschiedt door middel van een koord in een bijpassende kleur. 

M1 brandvertragend

Cedeko Houten Jaloezieën kunnen door uniek gepattenteerd procedé ook in M1 brandvertragende uitvoering geleverd worden. Het Abachi hout is bij deze uitvoering geïmpregneerd en door en door M1 brandvertragend gemaakt (dus niet met coating). Hierdoor kunnen Cedeko Houten Jaloezieën ook worden toegepast op plaatsen waar strenge brandveiligheidseisen gelden.

Ecologische aspecten

Cedeko werkt samen met houtleveranciers die aan verantwoorde houtkap doen. Zij dragen zorg voor herbeplanting van bossen, voldoen aan strenge milieunormen en zijn aangesloten bij de overkoepelende branche organisaties. Ook zijn de gebruikte lakken en beitsen milieuvriendelijk en zonder schadelijke bestanddelen.

Laat u thuis kosteloos adviseren en inspireren.

Door Woningstoffeerderij P.Steeghs