Linetshade

Een eigentijdse sfeer
Met Cedeko Linetshade® is een hele stijlvolle en eigentijdse sfeer te creëren. Het product combineert de lichtregelende eigenschappen van een jaloezie met de sfeervolle transparante eigenschappen van een vitrage in één product.

De stof is opgebouwd uit horizontale transparante banen sfeervolle stof in kleur, welke worden afgewisseld met banen chique vitragestof. Hiermee zorgt de Cedeko Linetshade® voor sfeer en privacy.

In de Cedeko Linetshade® wordt de stof dubbel gebruikt, waardoor de stof achter elkaar hangt. Hierdoor is het mogelijk om de lichtdoorlating van de Linetshade® geheel traploos te regelen. Op elke gewenste hoogte kan de lichtdoorlating van de Linetshade® geregeld worden in trappen van ca. 5 cm.

De Linetshade is een variabel product dat trapsgewijs verstelbaar is in hoogte. Door de constructie van de Linetshade wordt er geen garantie gegeven dat de Linetshade exact sluit als deze neergelaten is. Dit is namelijk geheel afhankelijk van de bestelde hoogte.

Aan de bovenzijde is de Cedeko Linetshade® standaard voorzien van een zeer elegante cassette. Deze cassette is standaard uitgevoerd in de kleur wit. Optioneel is de cassette leverbaar is geanodiseerd aluminium of RVS.

Het Linetshadedoek kan ook worden geleverd op Cedeko Rolgordijnen. Deze rolgordijnen worden dan standaard voorzien van onderlat O4 (andere onderlatten zijn niet mogelijk). Hierdoor is de Linetshade ideaal te combineren en kan voor elke toepassing een oplossing worden geboden.

 

Collectie

De stof voor de Cedeko Linetshade® kan gekozen worden uit een unieke collectie kleuren in diverse transparanties.

Het aanbod aan stoffen biedt, naast wit- en beige tinten natuurlijke tinten, houtdessins en chique stijlvolle tinten in grijs en zwart.

Ook is de Cedeko Linetshade® leverbaar alsw FR met vlamvertragende stof.

Bediening
De Cedeko Linetshade® wordt geheel traploos bediend met een ketting. De banen kunnen naar keuze open, half open of dicht gezet worden.

Bovendien kan het gehele product opgerold worden, om het raam vrij te maken.

Cassettesysteem

Aan de bovenzijde is de Cedeko Linetshade® standaard voorzien van een zeer elegante cassette. Deze cassette is standaard uitgevoerd in de kleur wit. Optioneel is de cassette leverbaar in geanodiseerd aluminium of RVS.

Standaard wordt de Linetshade® geleverd met een kunststof bedieningsketting in bijpassende kleur. Optioneel kan tevens een metalen bedieningsketting geleverd worden (standaard bij RVS cassette).

Laat u thuis kosteloos adviseren en inspireren.

Door Woningstoffeerderij P.Steeghs