Multiwave

Perfecte isolerende eigenschappen.
Cedeko Multiwave Shades worden gemaakt van een speciale stof met een dubbele honingraat structuur. Deze stof heeft perfecte isolerende eigenschappen en is zeer stabiel. Door de dubbele honingraatstructuur heeft deze stof een zeer hoge isolatiewaarde. Bovendien heeft deze stof een zeer mooie lichtfilterende werking, waardoor u mooi diffuus daglicht in uw ruimte krijgt.

Energie Efficiëntie

Het dubbele honingraat doek werkt sterk warmte-isolerend en warmtewerend. Daarmee houdt u door toepassing van Cedeko Multiwave Shades in de zomer uw kamer koel en in de winter warm.Cedeko Multiwave

 

Standaard Shades
De koorden zijn in de Multiwave Standaard Shade onzichtbaar weggewerkt in het doek. Het doek is bovendien zeer vormvast. De boven- en onderrail worden uitgevoerd in het wit.
Skylight Shades
De Skylight uitvoering heeft polycarbonate zijgeleiding met in de onderbalk een uniek tandradmechanisme, zodat deze shade traploos instelbaar is en steeds recht blijft lopen. Deze shade is zelfs horizontaal toepasbaar zonder spandraden tot een breedte van 150 cm. De Multiwave Skylight Shade zakt niet door. Zijgeleiding en boven- en onderrail worden in wit uitgevoerd.
Toepassingsgebieden
Voor schuin en horizontaal glas, zoals: serres, atria, lichtkoepels en lichtstraten.