Rolgordijnen

Systemen

Bediening
Cedeko Rolgordijnen worden standaard geleverd in een bediening in bijpassende kleur. De bedieningsketting wordt voorzien van een kunststof kettinggewicht, welke zorg draagt voor een mooi hangende ketting. Optioneel kan de bediening worden uitgevoerd met:
+ Metalen bedieningsketting
+ Designers Series Kettinggewicht

Montageprofiel
Optioneel kan het Cedeko Rolgordijn worden voorzien van een montageprofiel in wit of aluminium geanodiseerd. Hiermee wordt het Cedeko rolgordijn perfect afgewerkt en wordt de montage vereenvoudigd. Bovendien is het rolgordijn eenvoudiger verhuisbaar.

Cassettes
Cedeko rolgordijnen kunnen optioneel worden voorzien van een cassette om de rolstok aan het zicht te onttrekken. Hiermee wordt het rolgordijn zeer chique afgewerkt. De cassettes zijn leverbaar in de volgende kleuren:+ Wit RAL 9010
+ Aluminium Geanodiseerd
+ RVS look

Accessoires

Onderlatten
Standaard wordt het Cedeko Rolgordijn geleverd met een ovale onderlat in een omgezoomde envelop aan de onderzijde van het rolgordijn. Optioneel kan het Cedeko Rolgordijn worden voorzien van een met de gekozen stof rondom beklede onderlat. Dit geeft het rolgordijn extra cachet. Bovendien kan naar keuze ook een ovale aluminium onderlat worden toegepast. Deze onderlat is leverbaar in de volgende kleuren:
+ Wit RAL 9010
+ Off-White RAL 9013
+ Aluminium Geanodiseerd
Designers series Vlakke Onderlatten
Cedeko biedt een zeer uitgebreid programma aan vlakke onderlatten, welke het Cedeko rolgordijn een moderne uitstraling geven. De Designers Series vlakke onderlatten zijn leverbaar in aluminium geanodiseerd en 5 houtkleuren. Bovendien kan worden gekozen uit 2 hoogtes 25 & 50 mm. De vlakke onderlatten worden aan zowel de voor- als achterzijde van het rolgordijn gemonteerd.
Designers series Kettinggewichten
Optioneel kunnen Cedeko rolgordijnen worden voorzien van Designers Series kettinggewichten. Deze kettinggewichten worden geleverd in de volgende uitvoeringen:+ RVS
+ Eiken
+ Noten
+ Kunststof melkglas

Schulpranden met Roede
Cedeko Rolgordijnen kunnen optioneel worden voorzien van 11 typen schulpranden. Deze schulpranden kunnen worden voorzien van een houten, metalen, of kunststof roede naar keuze. De schulpranden kunnen naar keuze Repeterend, Symmetrisch of Solo worden uitgevoerd.

 

Designers series Roeden
De Cedeko rolgordijnen met schulprand kunnen worden voorzien van een roede met eindknoppen naar keuze. Cedeko biedt roedes in:

+ RVS
+ Zwart metalen
+ Eiken
+ Noten
+ Transparant Kunststof

Deze roedes kunnen worden geleverd met een groot aantal eindknoppen naar keuze. Ook kan een roede worden voorzien van een Designers Series Middendecoratie.

Zeilringen
Cedeko rolgordijnen kunnen worden voorzien van kunststof zeilringen aan de onderzijde van het rolgordijn. Deze geven het rolgordijn een speelse uitstraling. De zeilringen worden geleverd in metaal loop in de volgende kleuren:

+ Aluminium look
+ RVS look
+ Messing look
+ Zwart

Schulpranden met Kraaltjes Bies
Cedeko rolgordijnen kunnen worden voorzien van een kraaltjes bies aan de onderzijde van het rolgordijn. Deze geven het rolgordijn een speelse uitstraling.

Schulpranden met Biesband
Cedeko rolgordijnen kunnen worden voorzien van een schulprand aan de onderzijde van het rolgordijn. Deze schulpranden kunnen worden geleverd in 4 uitvoeringen en worden afgewerkt met een biesband aan de onderzijde van de schulp. Deze biesband kan naar keuze worden uitgevoerd aan alleen de voorzijde en aan beide zijden van het rolgordijn. De biesband wordt standaard geleverd in een bij de stof bijpassende kleur. Ook kan een afwijkende kleur biesband worden gekozen. Schulpranden geven het Cedeko rolgordijn een klassieke uitstraling.

Rolgordijnen XL
Het Cedeko Rolgordijn XL is speciaal ontwikkeld voor toepassing op grote raamoppervlakken. Door de toepassing van een extra verstevigde buis kunnen rolgordijnen worden gemaakt tot een maximale breedte van 440 cm en een maximale hoogte van 360 cm.
Bedieningen
Voor de bediening van Rolgordijnen XL kan worden gekozen uit de kleur wit en grijs. Bij afmetingen breder dan 400 cm wordt het rolgordijn XL voorzien van een speciale kettingbediening met hulpveer. Deze bediening garandeert een lichte en soepele bediening, ook bij grote raamoppervlakken.
Onderlatten
Standaard wordt het Cedeko Rolgordijn XL geleverd met een ovale onderlat in een omgezoomde envelop aan de onderzijde van het rolgordijn. Optioneel kan het Cedeko Rolgordijn XL worden voorzien van een met de gekozen stof rondom beklede onderlat. Dit geeft het rolgordijn extra cachet. Bovendien kan naar keuze ook een ovale aluminium onderlat worden toegepast. Deze onderlat is leverbaar in de volgende kleuren:
+ Wit RAL 9010
+ Off-White RAL 9013
+ Aluminium Geanodiseerd

Accessoires
Designers Series Kettinggewichten
Optioneel kunnen Cedeko rolgordijnen worden voorzien van Designers Series kettinggewichten. Deze kettinggewichten worden geleverd in de volgende uitvoeringen:+ RVS
+ Eiken
+ Noten
+ Kunststof melkglas

 

Zeilringen
Cedeko rolgordijnen kunnen worden voorzien van kunststof zeilringen aan de onderzijde van het rolgordijn. Deze geven het rolgordijn een speelse uitstraling. De zeilringen worden geleverd in metaal loop in de volgende kleuren:

+ Aluminium look
+ RVS look
+ Messing look
+ Zwart

Kozijnrolgordijnen

Model A
Het Cedeko Kozijnrolgordijn Model A is speciaal ontwikkeld voor toepassing in draai- kiepramen. Door het compacte kunststof systeem kan dit type rolgordijn perfect worden geintregreerd in de glas lat van het raam. De zijgeleiding voorkomt kieren aan de zijkant van het rolgordijn. Het rolgordijn wordt uitgevoerd in wit kunststof en is voorzien van een RVS kettingbediening.
Model C
Het Cedeko Cassette Rolgordijn Model C is speciaal ontwikkeld voor toepassing in dakramen. Naast in alle Velux® dakramen, kan dit product ook worden toegepast in dakramen van vrijwel ieder merk. Naast in dakramen, kan het Cedeko Kozijnrolgordijn worden toegepast in diverse andere typen raam. Het rolgordijn wordt voorzien van aluminium zijgeleiding en een aluminium koof, welke de rolstok onttrekt aan het zicht.Speciaal voor dit type rolgordijn zijn Energy Saver stoffen ontwikkeld. Deze stoffen zijn lichtdicht en kripvrij. Bovendien hebben deze stoffen uitstekende isolerende eigenschappen. Hierdoor blijft uw kamer in de zomer aangenaam koel en heeft u in de winter minimaal warmteverlies. Het rolgordijn is traploos bedienbaar door middel van een veerbediening. De aluminium cassette kan geleverd worden in de volgende kleuren:
+ Wit RAL 9010
+ Aluminium Geanodiseerd

Dit type rolgordijn is ideaal voor toepassing op: zolders, slaapkamers en baby- en kinderkamers.

 

Day & Night Rolgordijn
Het Cedeko Day & Night Rolgordijnen is speciaal ontwikkeld voor toepassing in dakramen. Naast in alle Velux® dakramen, kan dit product ook worden toegepast in dakramen van vrijwel ieder merk. Naast in dakramen, kan het Cedeko Day & Night Rolgordijn worden toegepast in diverse andere typen raam. Het rolgordijn wordt voorzien van aluminium koof aan boven- en onderzijde, welke beide rolstokken onttrekt aan het zicht.

De aan de bovenzijde geplaatste rolstok wordt voorzien van speciaal voor dit type rolgordijn zijn Verduisterende Energy Saver stoffen ontwikkeld. Aan de onderzijde wordt het Cedeko Day & Night Rolgordijn voorzien van Warmte Werende Folie, welke lichtdoorlatend is. Hierdoor kan het licht optimaal geregeld worden. Bovendien hebben deze stoffen uitstekende isolerende eigenschappen. Hierdoor blijft uw kamer in de zomer aangenaam koel en heeft u in de winter minimaal warmteverlies. Het Day & Night Rolgordijn is traploos bedienbaar door middel van een veerbediening. De aluminium cassette kan geleverd worden in de volgende kleuren:

+ Wit RAL 9010
+ Aluminium Geanodiseerd

Het Day & Night Rolgordijn is ideaal voor toepassing op: zolders, slaapkamers en baby- en kinderkamers.

Combi Rolgordijn
Het Cedeko Combi Rolgordijnen is een rolgordijn gecombineerd met een hor. Hiermee kan de ruimte optimaal geventileerd worden, zonder dat er insecten binnenkomen. Het rolgordijn wordt voorzien van aluminium zijgeleiding en een aluminium koof aan boven- en onderzijde, welke beide rolstokken onttrekt aan het zicht. De aan de bovenzijde geplaatste rolstok wordt voorzien van speciaal voor dit type rolgordijn zijn Verduisterende Energy Saver stoffen ontwikkeld. Aan de onderzijde wordt het Cedeko Combi Rolgordijn voorzien van horrengaas. Hierdoor kan het licht oen ventilatie optimaal geregeld worden.
Bovendien heeft de Energy Saver stoffen uitstekende isolerende eigenschappen. Hierdoor blijft uw kamer in de zomer aangenaam koel en heeft u in de winter minimaal warmteverlies. Het Combi Rolgordijn is traploos bedienbaar door middel van een veerbediening. De aluminium cassette kan geleverd worden in de volgende kleuren:

+ Wit RAL 9010
+ Aluminium Geanodiseerd

Het Combi Rolgordijn is ideaal voor toepassing op: slaapkamers en baby- en kinderkamers.

Dakraamgordijnen

Het Cedeko Dakraam Rolgordijn is speciaal ontwikkeld voor toepassing in dakramen. Naast in alle Velux® dakramen, kan dit product ook worden toegepast in dakramen van vrijwel ieder merk. Naast in dakramen, kan het Cedeko Dakraamrolgordijn worden toegepast in diverse andere typen raam. Het rolgordijn wordt voorzien van aluminium zijgeleiding en een aluminium koof, welke de rolstok onttrekt aan het zicht.Speciaal voor dit type rolgordijn zijn Energy Saver stoffen ontwikkeld. Deze stoffen zijn lichtdicht en kripvrij. Bovendien hebben deze stoffen uitstekende isolerende eigenschappen. Hierdoor blijft uw kamer in de zomer aangenaam koel en heeft u in de winter minimaal warmteverlies. Het rolgordijn is traploos bedienbaar door middel van een veerbediening.
De aluminium cassette kan geleverd worden in de volgende kleuren:
+ Wit RAL 9010
+ Aluminium Geanodiseerd
Dit type rolgordijn is ideaal voor toepassing op: zolders, slaapkamers en baby- en kinderkamers.
Toepassing op: zolders, slaapkamers en baby- en kinderkamers.