Textiel Lamellen

Textiel
De Textiel collectie beidt een enorme keuze uit meer dan 200 sfeervolle textiel materialen. Deze zijn leverbaar in diverse stofstructuren en transparanties. Met de toepassing van textiel lamellen haalt u sfeer in huis. De textiel collectie biedt bovendien een ruime keuze uit brandvertragende kwaliteiten. De Textiel Verticale Jaloezieën worden geleverd op 89 mm lamelbreedte.

Brandvertragend
Naast alle aluminium lamellen zijn de meeste kunststof lamellen uit de Cedeko collectie standaard brandvertragend. Ook in de Textiel collectie is een ruime selectie brandvertragende lamellen opgenomen.Speciale Toepassingen

Erkers
Cedeko Verticale jaloezieën zijn perfect toepasbaar in erkers. De Lamelrailsen   kunnen zo op elkaar worden aangesloten, dat de lamellen in de hoeken overlappen. Zo ontstaat er een perfecte afsluiting, zonder hinderlijke lichtkieren.

 

Schuine ramen
Dankzij een ingenieus systeem kan de Cedeko Verticale Jaloezie ook perfect worden toegepast op schuine ramen (schuine bovenkant). De lamellen worden met een ingenieur computersysteem exact berekend, waardoor een optimale afsluiting ontstaat.

Gebogen ramen
Het railsysteem van Cedeko Verticale Jaloezieën kan ook gebogen geleverd worden. Hierdoor is een verticale Jaloezie toepasbaar in ramen met gebogen vormen. Ook is het mogelijk om met dit systeem een erker of uitbouw te voorzien van een verticale jaloezie uit één geheel.